Van je hobby je beroep maken

Mijn naam is Neal, ik ben 21 jaar oud en momenteel student-zelfstandige. Op de leeftijd van 14 jaar begon ik met het ontwikkeling van mijn eerste websites, met de kennis die ik vergaarde tijdens CoderDojosessies. In die begintijd creƫerde ik voornamelijk websites voor persoonlijke projecten. Doorheen de jaren vergaarde ik steeds meer kennis, niet alleen over webontwikkeling maar ook gerelateerde technologieƫn.

Mijn interesse groeide steeds verder, dus besloot ik op 18-jarige leeftijd om mijn eigen onderneming te starten. Dit bood me de kans om voor het eerst projecten voor bedrijven aan te nemen.

Na mijn middelbare studies begon ik aan de opleiding Toegepaste Infromatica aan HOGENT, met de specialisatie Systemen & Netwerken. In slechts twee jaar tijd heb ik al meer dan 15 stevige projecten afgerond in verschillende IT-gebieden, en deze lijst blijft groeien.

Neem gerust een kijkje op mijn website, en aarzel niet om mij te contacteren!

Wat belangrijk is voor mij

Klanttevredenheid

Klant is koning! Ik lever geen projecten op voordat de klant hier 100% achter staat.

Betaalbaarheid

Een eerste veronderstelling bij velen is dat een goede IT-oplossing veel geld moet kosten. Ik probeer het tegendeel te bewijzen door schappelijke prijzen aan te bieden. Bovendien herinvesteer ik alle winsten opnieuw in mijn zaak!

Service na oplevering

Toch nog liever iets anders gezien na oplevering? Of zit je met een probleem waarop je geen antwoord weet? Ook na oplevering blijf ik steeds bereikbaar voor vragen of problemen.

Flexibiliteit

Als student-zelfstandige studeer ik tijdens te week in Gent. Daarom kan ik flexibele uren aanbieden om ondersteuning te bieden of ter plaatse te komen, zelfs in het weekend!